Syksy on ympärilläni

blog2012-10-09-1

Lempivuodenaikani! Syksyllä ilmassa tuoksuu pudonneiden vaahteranlehtien lisäksi muutos – lupaus uudesta. Tutut neulepuserot kaivetaan esiin ja puetaan päälle, kotiin olisi hauska saada jotain pientä uutta, luovuus ja inspiraatio iskevät virkistävällä voimalla. Usein tällainen syksyinen muutos on liittynyt koulunkäyntiin, sillä syksyn tultua olen aina lähtenyt kouluun: aloittanut uudet opinnot tai ihan vain siirtynyt ylemmälle luokalle.

blog2012-10-09-2

Kaupat pursuavat “Back to School” -tyylisestä sälästä. Penaalien, vihkojen ja kynien katselu muistuttaa minua pikkulapsen innosta saada oma pulpettinsa luokasta ja ottaa esille tuliterät koulutarvikkeet. Uusilla, kontaktimuovilla päällystetyillä kirjoilla oli oma tuoksunsa.

blog2012-10-09-3

Viime syksy oli ensimmäinen laatuaan: en lähtenyt enää koulutielle, vaan aloitin uuden polun ja perustin oman toiminimen. Siinäpä muutosta kyllikseen!

Vuosi on sisältänyt ihania sattumia ja kohtaamisia. Tänä syksynä voin jakaa ideoita uusien työhuonekavereiden Jennyn, Saaran ja Nooran kanssa, innostua ja tehdä yhdessä.

Rakastan kaikkea syksyssä! Värejä, tuoksuja, sadepäiviä, sadeöitä. Ihanaa!

PS. Kuvissa päälläni oleva hame on Made With Love By Hannahin tekemä.

PPS. Ensi viikolla työhuoneella juhlitaan Tiina Talvikin 1v 1kk juhlia!

Tags:

No comments yet.

Leave a Reply