Ensimmäinen Dear Design ihastutti

Dear Design -myyjäiset marraskuun 10. päivänä oli oikein onnistunut tapahtuma! Turun Hansatori täyttyi kiinnostavista käsityöläisistä ja mitä ihanimmista asiakkaista. Kiitos kaikille tutuille ja tuntemattomille! Toivottavasti tämä tapahtuma järjestetään ensi vuonna uudelleen.

Dear Design, joulukuu 2012
Olin myymässä yhdessä työhuonetoverini Jennyn kanssa. Rekki suorastaan notkui vaatteidemme painosta, ja meidän piti ensimmäistä kertaa turvautua tuotteiden karsimiseen – jonkinlainen merkkipaalu sekin!

Dear Design, joulukuu 2012
Metsätähti-kojun herra poikkesi sovittamaan Jennyn tekemiä miestenliivejä. Hyvältä näytti!

Dear Design, joulukuu 2012
Ensimmäinen Dear Design -tapahtuma ihastutti minua lämminhenkisyydellään.

Lisätietoa Dear Design -tapahtumasta Facebookissa.

Valokuvat: Jenny / Ompelimo Liina

Tags:

No comments yet.

Leave a Reply