Mathildedalin Ruukki ja ihanat alpakat

Blogi - Teijon Ruukki

Kävimme tutustumassa työhuoneemme kanssa uusiin yhteistyökumppaneihimme Ruukilla ja kauniisiin Mathildedalin maisemiin, joissa yhteisprojektimme toukokuussa kulminoituu.

Blogi - Teijon Ruukki

Ruukin Kehräämö ja Puoti on erikoistunut alpakanvillaan. Ja mitä olisikaan alpakkakehräämö ilman alpakoita! Iik! Pääsimme tutustumaan ensimmäistä kertaa lähietäisyydeltä näihin eläimiin. Ja voi miten ihania ne olivatkaan!

Blogi - Teijon Ruukki

Suoraan meitä vastaan tapittavia alpakoita olisi voinut katsella vaikka kuinka pitkään. Jotain niin lumoavan suloista oli niiden pitkissä kauloissa, lumipeitteisessä villassa ja pitkäripsisissä silmissä. Kasvotkin olivat niin veikeät! Vierailun jälkeen jäi kova mielihalu palata niitä katsomaan.

Blogi - Teijon Ruukki

Ruukin Sini kertoi meille alpakoista vaikka mitä. Paras triviatiedon hippunen, minkä sain talteen, oli kuitenkin se, että alpakoilla ei suinkaan ole sorkkia (kuten minä ainakin olen aina luullut), vaan ikään kuin TASSUT! Polkuanturat kuten koiralla. Ja minä kun luulin, ettei alpakat voi tulla enää söpömmiksi!

Kuvaaja: Saara / Hoppu Design

Tags:

No comments yet.

Leave a Reply